tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tiistai 24.07.2012 - viikko jo kotona!


Tuntuu että vastahan me laskeuduttiin Helsinki-Vantaan lentokentälle, ja samalla tuntuu että Suomessa oltaisiin oltu jo todella kauan. Hassua ajatella, että viikko sitten olin vasta tullut kotiin ja kuinka silloin oli outo olo. Ja vieläkin aamulla kun herää niin hetken aikaa vaan makaa sängyssä katsellen kattoa ja miettien matkaa. Sen jälkeen kun erosimme Blondi-Heidin kanssa, olemme pitäneet tiukasti yhteyttä, mutta silti on ollut todella outoa. Ikävä! Kokoajan edelleen miettii missä toinen menee, ja hakee tukea toisesta. Olimme sentään viisi viikkoa 24/7 yhdessä, ja nyt kun emme ole nähneet sen jälkeen. Viikko jo erillään... En voi kuvitellakaan kuinka ikävä minulle tulee Blondi-Heidiä kun hän muuttaa Ouluun asumaan!!
Ensimmäinen päivä menikin aivan rennosti kotona reissun jälkeen. Nukuin pitkään ja pesin pyykkiä. Purin rinkkani ja matkalaukkuni. Katselin matkamuistojani ja mietin että olisihan sitä voinut vielä enemmänkin ostaa. Kuinka kaikista tulikaan niin paljon muistoja mieleen.  Hetkeksi aina pysähdyin ajatuksiini, vaan muistelemaan mitä kaikkea olimmekaan kokeneet.  Päivällä kun lähdin käymään kaupassa, niin ensinnäkin ajaminen tuntui todella oudolta tauon jälkeen ja kun menin kauppaan niin aloin automaattisesti ajattelemaan mitä sanon englanniksi. Oli todella outoa yhtäkkiä piipahtaa lähikauppaan. Tuntui että oli ollut kauemminkin poissa. Siinä vasta oikein tajusi, että on todellakin taas Suomessa.
Vanhempani olivat varanneet kylpylähotellista Saimaalta majoituksen, jonne lähdimme sitten torstaina rentoutumaan. Pikkuveli puhui kuinka edessä oli pitkä matka. Neljä tuntia autossa taas ei tuntunut todellakaan pitkältä matkalta reissun jälkeen  ;) Saimaalta menimme sitten lauantaina Kotkaan tervehtimään sukulaisiamme. Parin päivän jälkeen vaihdetaan paikkaa… hmm tuttua :D Äitinikin kehui kuinka pakkasin niin nopeasti kun lähdimme kotoa.  Ehkä hieman tullut harjoitusta siihenkin!
Aluksi vaikka oli kotona, niin kävi mielessään kokoajan että missä on passi, rahapussi ja kännykkä ihan automaattisesti.  Nyt vasta on alkanut ottamaan ihan rennosti kotona.
Kaikista oudointa on ollut englannin kielen käyttämättömyys. Matkalla puhuimme jopa toisillemme Blondi-Heidin kanssa englantia, ja nyt kun ei enää puhu kenenkään kanssa niin se on hyvin outoa. Onneksi pidän yhteyttä kansainvälisiin kavereihimme, joita tapasimme matkalla joten ainakin saan kirjoittaa englantia jatkuvasti.  

Olisi vaan niin ihanaa olla vielä matkalla yhdessä Blondi-Heidin kanssa <3 <3 <3 !!!!


*Brunette-Heidi*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti